مراکز تحت پوشش

1. به نظر شما، «مهمترین» رسالت یک مجموعه ی آموزشی غیر دولتی چیست؟!

اتوماسیون اداری
لینک اول:

لینک دوم:

ورود به پست الکترونیک

تعداد بازدیدکنندگان
ماه جاری
امسال
مجموع

جناب آقای ناصر الملکی
ریاست محترم مؤسسه فرهنگی سپهر معرفت
مشیت الهی برآن شد تا اخوی گرامی مرحوم حاج احمد ناصر الملکی به دیدار ملاِئک شتابد و از این دنیای فانی بدرود گوید.
بی شک آن مرحوم که از نیکان روزگار بودند با خدای خویش محشور شدند و زائر بهشت.
همکاران شما در مدارس و موسسه فرهنگی سپهر معرفت این فقدان عظما را به جنابعالی ، همکار ارجمندمان حاج آقا مهدی ناصر الملکی و خانواده محترم آن مرحوم تسلیت گفته، از خداوند رحمان برای ایشان غفران الهی و برای شما صبر و شکیبایی مسئلت می نماییم.

صبح جمعه 28 دیماه 97 همایش سالانه پدران دانش آموزان مدارس سپهر در محل آمفی تئاتر دانشگاه پیام نور برگزار شد . در این همایش که حضور چشم گیر پدران را به همراه داشت ، ابتدا سرکار خانم دکتر ابوئی به نمایندگی از تیم مشاورین مدارس سپهر به بیان نقطه نظارت و جمع بندی ارزیابی های کارشناسانه مشاورین درباره مسائل اخلاقی و رفتاری دانش آموزان پرداختند . سپس دو نفر از پدران دانش آموز درباره صمیمیت و ارتباط پدر و فرزند ایراد سخن فرمودند. در ادامه جناب آقای ناصرالملکی رئیس مؤسسه فرهنگی سپهر معرفت ضمن خیر مقدم به حاضرین خواستار همراهی بیشتر پدران با فرزندان در موضوعات اجتماعی و درسی شده و به این مهم تاکید کردند که ارتباط صمیمی پدر و دانش آموز تأثیر بسزائی در روحیه خوب، انگیزه بالا و یادگیری بهتر خواهد داشت. ایشان همچنین به رویکرد مدارس با نشاط سپهر اشاره کرده و استفاده از نیروهای متخصص فرهنگی و هنری و علمی را در ساختن مدارس پویا و مطلوب دانش آموز را از سیاستها و برنامه های مهم مؤسسه سپهر معرفت دانستند .